2013. május 25., szombat

Beszélgetés az állatokkal




A könyv a szerző által kifejlesztett, kipróbált és bevált telepatikus kommunikációs technikákat tartalmaz, amelyek segítségével drámaian megváltozhat az ember és az állatok közti kapcsolat. E változás életünk minden területén érzékelhető lesz: fizikai, mentális, érzelmi és spirituális szinten egyaránt. Penelope Smith elmagyarázza, hogyan oldhatjuk meg állat-társunk viselkedésbeli problémáit, hogyan tudhatjuk meg, ha megsérült, miként fedezhetjük fel, mit szeret és mitől irtózik, és miért teszi éppen azt, amit tesz. Megtanulhatjuk azt az egyetemes nyelvet, amely megnyitja az utat állat-barátunk szívéhez és elméjéhez. Ha kifejlesztjük telepatikus képességünket, az szabadságot, irányító képességet és tekintélyt biztosít számunkra az állatokkal szemben, s megadja a lehetőséget, hogy állat-társaink szemszögéből nézzük a világot. Segítségével uralhatjuk az állatok és a kisgyermekek közti kényes kapcsolatot, a kedvencünk igényeinek leginkább megfelelő táplálékot biztosíthatjuk számára, és elsimíthatjuk az állatok közti viszálykodásokat.
Forrás
Ezt a könyvet olvasom most. Már negyedszerre körülbelül. Tudjátok, volt már telepatikus tapasztalatom anno a nyulammal, mind a kutyámmal, most meg szeretném próbálni Máláccal is, hátha sikerül.
Egyelőre még csak ott tartottam, hogy a múltkor megérezte, hogy kikapcsolom a gépet és adni akarok neki kaját, akkor bepörgött. :)
Találtam egy érdekes videót ezzel a telepatikus kommunikációval kapcsolatban:

1 megjegyzés:

  1. Szia !
    Szeretném elolvasni ezt a könyvet, akár bevinném egy másolóba is. segítenél ?

    VálaszTörlés